Nieuws

Opgewekt Maas&Waal informeert gemeentebestuurders over klimaat

Hoewel het niemand kan zijn ontgaan dat de wereld een klimaatprobleem heeft en dat er op verschillende bestuursniveaus plannen worden gesmeed om er iets aan te doen, is er wellicht toch behoefte aan wat meer inzicht in de aard van het klimaat.

Met deze beginzin zijn alle colleges van B&W, raads- en burgerleden van de gemeentes Beuningen, Druten, West Maas Waal en Wijchen door Han Blok, voorzitter Opgewekt Maas &Waal, uitgenodigd voor een informatieve bijeenkomst.

Datum en tijd: 20 februari 20.00 uur
Plaats: Wijkcentrum De Doorkijk, Langstuk 2 | 6651 HZ Druten

Doorgaan met het lezen van “Opgewekt Maas&Waal informeert gemeentebestuurders over klimaat”

Interview in Maas & Waalkanter

‘Energieneutraal wonen is een sport’

Samen sta je sterker, ook als het gaat om duurzame energie. De vrijwilligers van coöperatie Opgewekt Maas & Waal zetten zich dan ook graag in om draagvlak en bewustwording te creëren voor groene stroom. (…) De afgelopen twee jaar zijn Els, Han en Henk ook bezig geweest om het Postcoderoos-project op te zetten. Inwoners kunnen mee-investeren als zij…. >lees meer (gehele artikel in De Maas & Waalkanter ed Druten-Wijchen, 9 januari 2019)

Financieel goed jaar voor deelnemers Octopus en De Laak

Niet alleen dividend maar ook deel inleg uitgekeerd

Voor de deelnemers aan de twee lopende projecten was 2018 financieel een goed jaar. Zij kregen namelijk niet alleen zoals gebruikelijk dividend uitgekeerd, maar ook één-vijftiende deel van hun inleg. In maart waren de participanten van project De Laak het eerst aan de beurt, daarna volgden in september de participanten van project De Octopus.

Doorgaan met het lezen van “Financieel goed jaar voor deelnemers Octopus en De Laak”